LAYCA : is onze  eerste golden retriever layca is in 1995 bij mijn vrouw gekomen als pup. Een hele lieve teef die hield van spelen met de bal , apporteren en zwemmen zij was onze eerste kennis making met dit mooie ras . Ze is in 2006 overleden .Haar volledige naam was Lady Layca van de Heikopper (foto moet ik nog laten digitaliseren maar die komt er zsm )

 

 

 

 

BORUS : Borus is bij ons gekomen als pup in 2007 borus was een hele lieve trouwe reu hield van heerlijk luieren in onze achtertuin in het gras en vond logeren bij onze dochter op slaapkamer ook helemaal geweldig . ik zei altijd Borus is de enige golden zonder zwemdiploma want hij vond pootje baden prima maar zwemmen vond hij eng. Hij is overleden in 2018 zijn volledige was Borus Ladykiller golden fidellity 

DAISY : Daisy is bij ons gekomen als pup op 02-05-2020 Daisy was de hond waarmee ik ben begonnen om te gaan fokken met dit mooie ras , zij hield van modderplassen , zwemmen , slapen en lange wandelingen en ze was een fantastische goede moeder voor haar pups een geboren moeder ...Daisy is plotseling overleden doormiddel van een klaplong we hebben alles geprobeerd om haar bij ons te kunnen houden want we wilden haar niet kwijt maar helaas heeft ze het niet gered . W hebben haar in moeten laten inslapen op 30-10-2022 . We hebben aan de artsen gevraagd of het probleem met klaplong erfelijk was maar dat was is volgens 2 verschillende artsen niet het geval Daisy heeft gewoon enorm veel pech gehad . Haar volledige naam was Daisy Belle Happy Dancing Gold

NOOR:  Noor is onze huidige Golden ze is geboren op 28-08-2022 het is een super mooie dochter van Daisy . Na het verlies van Daisy en veel  te hebben gehuild en nagedacht  heb ik besloten om met Noor toch mijn droom weer op te pakken mits alle keuringen en gezondheid checks dit toelaten. Ik ga met haar verder en hoop dan over jaar of 2 een mooi nestje met haar te krijgen....maar eerst gaan we van heel veel met haar knuffelen en spelen .(daarna ook wel hoor :) )

haar volledige naam is : Noor Amiga DulceFielDivertido

Max : max is vanaf dat hij 7 maanden bij ons terug gekomen en we hebben besloten hem gewoon lekker bij ons te houden , Max is een reu en een zoon van Daisy dus een broertje van Noor hij is lief, trouw en een drukte maker hahaha Max en Noor zijn ondertussen onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Hij is een echte aanvulling in ons gezin.

Zijn volledige naam is :

Max Antonio dulce fiel divertido 

Geboren op 28-08-2022

 

hier om een tekst te typen.